Тук има 448 261 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Леденик •  295 000 EUR • ID 82824843 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. ЛеденикID: 82824843

Виж на картата
295 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 232 m2
  • Особености
  • Тухла, 82824843
Допълнителна информация:
Екипът на Виктория Имоти има удоволствието да предложи на своите клиенти един по-различен по стил имот, събрал в себе си добро качество на изпълнение, практичност на разпределението, и вкус в довършителните работи. Представлява еднофамилна къща на три нива с РЗП около 232 кв. м. , като разпределението е следното: цялото първо ниво представлява голямо помещение в отворен план, предвидено за трапезарна, холова и кухненска част, санитарен възел и складово помещение; второ ниво - две спални тип хотелски апартаменти, всеки един от тях със собствена баня, а единият с допълнително мокро помещение; трето ниво - трета мансардна спалня, в която няма самостоятелна баня, но има заложени комуникации за ВиК, така че да е възможна направата на такава в бъдеще. Цялото второ ниво има излаз на голяма южна тераса, на която се излиза и от двете спални. Цялата къща е изпълнена в съчетания от битов и модерен стил, като на много места е оставен видим естественият камък, от който е изграден първото ниво, естествен дървен материал по тавани, подпрозоречни дъски и др. , ковано желязо като парапет по стълбището към второто ниво и др. Зидът на първото ниво е от 60 см, което само по себе си го прави много добре изолиран. Допълнителна вътрешна и външна изолация подобрява енергоефективността на къщата.

За отопление и охлаждане е предвидена система с термопомпа, подово отопление на 1 и 2 ниво, както и конвектори. Хидрофорна помпа осигурява доброто налягане на водата в целия имот.

Целият парцел е с площ от 1700 кв. м. , ограден от арбанашки двулицев дувар от всички страни. Южно ориентиран, изчистен и с правилна форма, позволява изграждането на изкуствени водоеми и дори басейн. В единият му край има изграден навес за лятно барбекю. Възможно е паркиране на автомобили в двора посредством голяма двойна врата. Имотът се намира непосредствено до реката, преминаваща до селото ( но на по-високо ниво от нея, за да се избегне евентуално наводняване при покачване на нивото), като тя и заобикалящата природа правят мястото изключително живописно и прохладно през лятото.

Не се бавете да разгледате този имот, той може да бъде Вашият нов дом!
#12393
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:57 на 17 май, 2024 год. Обявата е посетена 2 пъти
Брокер:
Брокер Яна  Петрова Яна Петрова

Личен телефон: 0883474205

Още оферти от Яна Петрова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ВИКТОРИЯ ИМОТИ ЕООД
ВИКТОРИЯ ИМОТИ ЕООД
град Велико Търново, гр.В.Търново ул.В.Левски 29 Б ет.3

Офис телефони: 0887648269
Телефон: 0883474205

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: